J.P. Gouverneurlaan 40 B - (0252) 23 18 05 - info@welzijnteylingen.nl
Themabijeenkomst - Feestelijke bijeenkomst voor vrijwilligers in Teylingen
Omschrijving:

 Het hele jaar door zijn u en uw vrijwilligers actief met veel liefde voor uw organisatie en voor de inwoners van Teylingen. De gemeente Teylingen waardeert de inzet van alle vrijwilligers want zij maken heel veel mogelijk op het gebied van sport, kunst en cultuur, onderwijs, jongeren en zorg.

Welzijn Teylingen organiseert jaarlijks een feestelijke bijeenkomst voor alle vrijwilligers van Teylingen met ook dit jaar de uitreiking van de Teylinger Trofee. De Teylinger Trofee is een geldprijs van € 1000,-- en een kunstwerk. De genomineerde initiatieven worden gepresenteerd en we hopen dat u geïnspireerd wordt om zelf ook een project of initiatief te nomineren.

Programma

 17.00 uur  inloop 

 17.30 uur  Welkom door Mw. Nancy Baghdadi, directeur van Welzijn Teylingen, daarna de presentatie van de 3                                      winnaars van de Teylinger prijs 2018

 17.50 uur  Bekendmaking van de winnaar van de Teylinger Trofee door de jury  en uitreiking van de Teylinger Trofee                               door  wethouder Arno van Kempen.

 18.00 – 19.00 uur gezellig samenzijn . U krijgt een drankje aangeboden en er wordt erstensoep met roggebrood                                     geserveerd. Er is volop gelegenheid om met elkaar in gesprek te gaan en ervaringen uit te wisselen.

Doelgroep en kosten
Vrijwilligers
Vrijwilligers
200
Gegevens
06-12-2018
17.00 tot 19.00 uur
Cheers, Herenstraat 6 te Voorhout