J.P. Gouverneurlaan 40 B - (0252) 23 18 05 - info@welzijnteylingen.nl
Themabijeenkomst - Informatieavond vrijwilligersverzekering
Omschrijving:
Programma

Schade tijdens vrijwilligerswerk of mantelzorg....wat nu?

Bent u vrijwilliger bij bijvoorbeeld een vereniging, mantelzorger of maatschappelijk stagiair binnen de gemeente Hillegom, Lisse of Teylingen? Weet u dan ook dat de gemeente de Basis-Plus vrijwilligersverzekering heeft afgesloten bij Centraal Beheer? Graag nodigen wij u uit om naar onze informatiebijeenkomst te komen, u weet dan precies waar u aan toe bent en komt niet voor verassingen te staan.

Informatieavond

Caroline Koekenbier van Centraal Beheer vertelt u meer over de verzekering, natuurlijk beantwoordt zij ook al uw vragen.

Datum: Maandag 11 februari 2019

Tijdstip: Inloop van 19.30 uur, programma van 20.00 tot 21.30 uur

Plaats: Raadzaal gemeentehuis Lisse, Heereweg 254

Parkeren: Gelegenheid tot (gratis) parkeren is er tegenover het gemeentehuis en langs de Heereweg, op sommige plaatsen heeft u een parkeerschijf nodig.

Aanmelden

Wij hopen dat u komt! Wilt u zich uiterlijk 4 februari 2019 aanmelden via www.vrijwilligersacademiebollenstreek.nl? Graag daarbij ook vermelden bij welke organisatie u als vrijwilliger bent aangesloten (dit geldt niet voor mantelzorgers).

Vragen?

Tot slot, op de websites van de drie gemeenten kunt u zich alvast inlezen over dit onderwerp en wellicht hierop uw vragen baseren voor die avond. Heeft u nog vragen over de informatieavond? Mail ze dan gerust naar verzekeringen@hltsamen.nl

Doelgroep en kosten
Bestuur / Organisatie, Mantelzorgers, Vrijwilligers
vrijwilligers, mantelzorgers en/of maatschappelijk stagiairs
0
Gegevens
11-02-2019
20.00 tot 21.30 uur (Inloop vanaf 19.30 uur)
Raadzaal Gemeentehuis Lisse, Heereweg 254 te Lisse