J.P. Gouverneurlaan 40 B - (0252) 23 18 05 - info@welzijnteylingen.nl
Cursus - cursus Positief Leven!
Omschrijving:

cursus Positief Leven!

In plaats van te kijken naar wat er niet goed is, zijn er ook positieve manieren om naar jezelf te kijken: met begrip voor je eigen menselijkheid en imperfectie, met optimisme en met aandacht voor je sterke kanten.

Stress, piekeren, spanning en ontspanning: Hoe herken je het bij jezelf en hoe kan je er (anders) mee omgaan waardoor je veerkracht als alternatief voor "sterk zijn" kan ontwikkelen? Hoe kan je welbevinden ervaren? En hoe realiseer je je mogelijkheden en kan je omgaan met de normale stress in het leven.

Wil je weten hoe je dit kunt toepassen in jouw leven?

In deze bijeenkomsten wordt er op een laagdrempelige manier kennis gemaakt met ontspannings- en mindfulnessoefeningen, leert men wat stress is, hoe het komt dat wij piekeren en hoe je je veerkracht kunt versterken, productief kan zijn en een bijdrage kan leveren aan de samenleving.

Programma

In de bijeenkomsten wordt op een laagdrempelige manier kennis gemaakt met ontspannings- en mindfulnessoefeningen. Je leert wat stress is, hoe het komt dat wij piekeren en hoe je je veerkracht kunt versterken, productief kan zijn en een bijdrage kan leveren aan de samenleving. 

 Deze cursus is een samenwerking tussen Welzijnskompas en preventie GGZ Rivierduinen.

 

Voor meer informatie kan er contact opgenomen worden met Marti Wassenaar WelzijnsKompas Hillegom-Lisse, 0252 757100 / m.wassenaar@welzijnskompas.nl

WelzijnsKompas is de welzijnsorganisatie voor bewoners in Hillegom en Lisse. WelzijnsKompas helpt buurten leefbaar maken en ondersteunt kwetsbare bewoners om zichzelf (weer) te redden en mee te doen in de samenleving. Want niemand mag tussen wal en schip raken, iedereen telt mee.

Doelgroep en kosten
medewerker preventie GGZ Rivierduinen,
Buurtbewoner, Mantelzorgers, Vrijwilligers
8
7,50 incl. koffie/th
Gegevens
01-03-2021
raadpleeg voor actuele data de website van Welzijnskompas: WWW.welzijnskompas.nl
Medische Centrum Lisse, (Nassaustraat 31b) of Plein 28 Hillegom